Nieuwe datum bekend gemaakt!

Gepubliceerd op 14 oktober 2022 om 16:41

Het is een tijdje stil geweest rondom Golf for Wishes. Achter de schermen hebben we zeker niet stilgezeten en daardoor kunnen we éindelijk de datum delen die is vastgesteld voor de derde editie. Deze keer is niet gekozen voor het najaar maar gaan we eens bekijken hoe de banen van The Duke Club er in het voorjaar bij liggen!

 

Maandag 3 april '23 is de dag waarop we weer een grandiose dag gaan neerzetten ten behoeve van Make-A-Wish Nederland. Door allerliefste wensen te vervullen, geven we samen met onze community kinderen met een ernstige, soms zelfs levensbedreigende ziekte veerkracht en vertrouwen. En wat is er mooier dan hier al golfend een bijdrage aan te leveren? 

 

Eerdere edities

Op 28 september '20 hebben we bij The Duke Club een fantastische eerste editie van Golf for Wishes beleefd. Vanwege de corona maatregelen konden we toen niet meer dan 50 deelnemers ontvangen. Dat heeft geresulteerd in een competitieve maar zeker gemoedelijke en intieme sfeer. Gelukkig waren er op 18 oktober '21 vrijwel geen beperkingen en zagen we de aanmeldingen én de opbrengst daardoor bijna verdubbelen. Deze trend zetten we graag voort in het voorjaar van 2023!    

 

Early birdie

Voor alle flights die vóór 1 december worden aangemeld geldt het speciale Early Birdie tarief van €2750,-. Voor meer informatie over het programma, kijk hier. Om jouw flight aan te melden ga je naar inschrijven. Er zijn al diverse flights verkocht dus wacht niet te lang ;-) 

 

Carolyn Craanen

Els van der Have

Laura Bouman

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.