Oracle x Make-A-Wish

Gepubliceerd op 8 maart 2023 om 12:41

Oracle helpt klanten al meer dan 44 jaar om ‘s werelds meest belangrijk data te managen. Oracle heeft meer dan 400,000 klanten wereldwijd en is daarmee een van de grootste techbedrijven ter wereld. Oracle’s complete cloudsuite met SaaS-applicaties biedt consistente processen en één centrale gegevensbron voor de belangrijkste bedrijfsfuncties, van Enterprise Resource Planning, Supply Chain Management en Human Capital Management tot advertising en customer experience (ACX). Oracle Cloud Infrastructure (OCI) is Oracle’s complete cloudinfrastructuurplatform voor elke workload. OCI heeft alle services die klanten nodig hebben voor het migreren, bouwen en uitvoeren van hun IT, van bestaande workloads op ondernemingsniveau tot nieuwe cloud-native applicaties en dataplatforms.


Enkele bekende klanten van Oracle zijn KPN, VodafoneZiggo, Schiphol, Uber, de Postcode Loterij en nog veel meer. Verder is Oracle natuurlijk bekend van Oracle Red Bull Racing. Afgelopen jaar hebben Oracle en Red Bull Racing de al bestaande samenwerking verder versterkt en werd Oracle zelfs naamgever van het huidige wereldkampioen Formule 1-team. Het team voert miljarden racestrategieën uit op de technologie van Oracle, zodat Max & Checo de beste kansen krijgen om te winnen. Ook wordt Oracle-technologie gebruikt om de fans van Red Bull Racing nog dichter bij de actie te brengen.

Oracle wil ook voorloper zijn op het gebied van initiatieven ten bate van het milieu en sociaal-maatschappelijke impact. Dezelfde oplossingsgerichte geest die Oracle’s zakelijk succes voedt, drijft ook de filantropische inspanningen van het techbedrijf. Daarom investeert Oracle wereldwijd in non-profitorganisaties en organisaties met een sociale impact wiens werk van cruciaal belang is voor het oplossen van de uitdagingen waarmee de samenleving vandaag en morgen zal worden geconfronteerd.

In Nederland werkt Oracle samen met onder andere de Voedselbank, JINC en het KWF, maar bijvoorbeeld ook met de Make-A-Wish Foundation aan de hand van verschillende sponsorschappen en vrijwilligersactiviteiten waarbij Oracle-medewerkers actief de handen uit de mouwen steken voor het goede doel.

Meer informatie op www.oracle.com

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.