Stralende zonnige golfdag!

Gepubliceerd op 5 april 2023 om 10:20

Gisteren vond op The Duke Club in Nistelrode de derde editie van Golf for Wishes plaats. Wij zijn vooral trots en voldaan na een fantastische dag met blije deelnemers en een opbrengst die alle verwachtingen overtrof. Er werd maar liefst €55.949,- opgehaald voor Make-A-Wish Nederland. Wenskind Sten was aanwezig en hij gaf aan dat zijn wenvervulling en de impact ervan voortduurt, opnieuw door deze dag!

 

Ontvangst

De gasten werden ontvangen in het clubhuis met koffie en wat lekkers. Meneer Alphons en Algemeen Directeur van Make-A-Wish Nederland, Hanneke Verburg, heette iedereen welkom. Dit was ook het moment waarop Sten zijn aangrijpende verhaal met ons deelde. Bijzonder was het om zijn wilskracht en vrolijkheid te zien. Tijdens zijn wensvervulling heeft Sten met zijn familie een film opgenomen, geïnspireerd door de helden van Marvel. De film kijken ze regelmatig terug en herinnert ze aan een blij en licht moment tijdens een hele donkere periode. Door de wensvervulling kwam de ‘oude’ Sten, van voor het ziekzijn, weer terug.  

  

Championship Course

Wat een enorm geluk hebben we gehad met het weer! Na twee weken volop regen brak op 3 april de zon door om niet meer te stoppen met schijnen. De prachtige banen van The Duke Club lagen er frisgroen bij. De bosrijke 18-holes golfbaan van The Duke Club, met uitdagende waterpartijen en bunkers, is speelbaar voor de beginner en uitdagend voor de ervaren speler. Er werd op hoog niveau gespeeld! Tussendoor werd er genoten van een culinaire lunch op het terras en in de baan. De Golden Ball werd gespeeld op de putting green en er werd dit jaar geen hole-in-one geslagen.

 

Borrel & diner

Na het spelen werd er geborreld in de zon op het terras. Nadat iedereen zich had opgefrist in de luxe die The Duke Club biedt werden voorafgaand aan het diner de winnaars van het toernooi bekendgemaakt door onze veilingmeester JP. Hieronder een kort overzicht:

 

1e plaats overall – Flight Schaap & Citroen

Longest heren – Maurice v.d. Lugt

Longest dames – Karen Vermeulen

Neary heren – Eelco Craanen

Neary dames – Karen Vermeulen

 

Tijdens het diner sprak de vader van Sten de deelnemers toe. Hij maakte ons deelgenoot van het moment waarop ze de diagnose van zijn zoon te horen kregen. Ook vertelde hij over de impact die het had op zijn gezin. Én over de impact van de wensvervulling een tijd later. Eindelijk kon Sten weer genieten, even niet ziek zijn. Precies dit gevoel heeft Sten weten vast te leggen op het witte doek; een woeste zee met donkere wolken met een waterig zonnetje aan de horizon. Het lichtpuntje was de Wishjourney. Het schilderij werd geveild voor een prachtig bedrag!

 

Verder was er een tafelveiling en werden een vijftal topitems geveild. Dit alles werd op spectaculaire wijze begeleid door veilingmeester JP en mede door zijn enthousiasme werd een recordopbrengst bereikt! 

 

Opbrengst...

Het fantastische bedrag dat is opgehaald bedraagt maar liefst 55.949,-. Dit is ruim tien duizend meer ten opzichte van vorig jaar. Ongekend hoe royaal er weer geboden en gegeven werd door de deelnemers! Het gehele bedrag komt ten goede aan Make-A-Wish Nederland. Veel kinderen zien hiermee hun liefste wens in vervulling gaan!

 

Iedereen heeft genoten van goed gezelschap, heerlijk eten en uitdagend spel op een prachtige locatie. De hospitality van The Duke Club is ongeëvenaard en wij zijn zeer dankbaar dat wij de mogelijkheid krijgen om dit event te organiseren. Niet in de laatste plaats willen we onze sponsoren bedanken. Zonder jullie was het onmogelijk zo'n groot succes geworden.

 

BEDANKT! 

 

Carolyn Craanen

Els van der Have

Laura Bouman


« 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.