Hardloop challenge!

Gepubliceerd op 11 juni 2020 om 12:36

Sjoerd van Ramshorst rent als ambassadeur van Make-A-Wish de 1,5 km Instagram challenge en hoopt dat velen volgen. Bij deze challenge rennen mensen zo snel mogelijk 1,5 kilometer en doneren zij de gerende tijd in euro’s aan Make-A-Wish om vervolgens een aantal mensen te nomineren om hetzelfde te doen.

Naast Sjoerd van Ramshorst hebben meerdere (Bekende) Nederlanders, zoals Erben Wennemars, Lex Uiting, Henry Schut, Michael Korrel en Santino Verbeek zich al van hun sportieve kant laten zien en de 1,5km challenge aangenomen.

 

Op dit moment begint het normale leven langzaam weer op gang te komen. De wensvervullingen van de ernstig zieke kinderen zijn uitgesteld en aan het lange wachten op die wensvervulling lijkt een einde te komen. Make-A-Wish doet er alles aan om ervoor te zorgen dat de wensen zo snel mogelijk uit kunnen komen en daar kan heel Nederland bij helpen. Drie communicatie studenten Milou, Achraf en Nathalie die verbonden zijn aan Make-A-Wish Nederland kwamen met het idee om een challenge op te zetten. Bij deze challenge ren je zo snel mogelijk 1,5 kilometer en doneer je de gerende tijd in euro’s aan Make-A-Wish Nederland. Als je klaar bent met je rondje, nomineer je het aantal mensen gelijk aan de hoeveelheid minuten die je erover hebt gedaan om je rondje te lopen.

Doe mee met de 1,5 km challenge voor Make-A-Wish Nederland

  • Ren anderhalve kilometer en neem je tijd op
  • Doneer onderaan de actiepagina je tijd aan Make-A-Wish in euro’s
  • Nomineer op Instagram je aantal minuten in mensen en daag ze uit om sneller te lopen!
  • Gebruik de #makeawishnl

«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.