Wacht niet te lang...

Gepubliceerd op 15 juli 2020 om 13:45

Het gaat hard met het aantal inschrijvingen! De helft van de 40 beschikbare plaatsen is inmiddels gereserveerd en de belangstelling is groot te noemen. Uiteraard geen zekerheid in deze tijd dus wij, de organisatoren, zijn heel trots dit te kunnen melden! Verschillende fantastische sponsoren weten ons gelukkig ook te vinden waardoor we een hele mooie prijzenpot aan het samenstellen zijn voor het toernooi én de loterij.   

 

Als je dolgraag wil spelen op de prachtige 18-holes baan van The Duke Club in Nistelrode, schrijf je dan snel in want de verwachting is dat de beschikbare plaatsen binnen enkele weken uitverkocht raken. Heb je een vraag, neem dan even contact met ons op. 

 

Omdat we geld ophalen voor Make-A-Wish Nederland, zijn we uiteraard blij met nóg meer sponsoren. Heb je een high-end dienst of product die je graag bij een bijzondere doelgroep onder de aandacht wil brengen dan is het Golf for Wishes toernooi een uitgelezen kans! Er zijn verschillende mogelijkheden om  sponsor te worden en de kosten zijn vaak fiscaal aftrekbaar. 

  

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.