De wens van Zoë

Gepubliceerd op 26 augustus 2020 om 09:03

Op dinsdag 1 augustus ging de allerliefste wens van Zoë (13) uit Roggel in vervulling. Zoë heeft een Ewing tumor in haar rechter onderbeen.  Ze heeft haar laatste operatie achter de rug en leeft helemaal op bij de gedachte aan haar favoriete vlogster Famke Louise! Haar beste vriendinnen Nica, Chantal en Sam mochten niet ontbreken op haar wensdag.  Door het vervullen van haar allerliefste wens laat Make-A-Wish Nederland Zoë, die door haar ziekte te vaak vooral patiënt is, weer kind zijn.

 

Zoë is een ware VIP

Nietsvermoedend worden Zoë, haar moeder en beste vriendinnen Nina, Chantal en Sam thuis opgehaald door een prachtige roze limousine waarop haar naam prijkt. Deze brengt hen naar kledingzaak NewYorker te Venlo en hier mag Zoë een outfit uitzoeken onder begeleiding van een personal assistant.

Nadat Zoë als VIP is behandeld, krijgt ze een geurbeleving bij Douglas en wordt ze prachtig opgemaakt. Ze wordt heerlijk in de watten gelegd én mag iets leuks uitzoeken. Natuurlijk worden haar moeder en haar vriendinnen ook verwend met kleine cadeautjes.

 

 

Ontmoeting met vlogster Famke Louise

Vanuit Venlo rijdt de limousine naar Apeldoorn en onderweg geniet iedereen van kinderchampagne en lekkernijen. Ze komen aan bij Paleis het Loo waar vlogster Famke Louise hen staat op te wachten. Uiteraard worden er eerst prachtige foto’s gemaakt en daarna volgt een heerlijke high-tea. Na alle gezelligheid vertrekt het wensgezelschap weer richting het zuiden. Famke Louise geeft op haar instagram account aan dat ze echt een super dagje heeft gehad met de meiden!

 

 

Mijn wensdag was super geslaagd!

Eenmaal terug in Roggel worden er nog een aantal familieleden  aan het wensgezelschap toegevoegd. Samen gaan zij eten in het lievelingsrestaurant van Zoë,  Porto Mauritzio te Heythuysen als afsluiting van een prachtige dag. Ook kan Zoë hier vertellen over al haar belevenissen die ze vandaag heeft meegemaakt. ‘Mijn wensdag was super geslaagd!’ vertelt Zoë.

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.