The day after...

Gepubliceerd op 29 september 2020 om 15:11

Gisteren vond op The Duke Club in Nistelrode de eerste editie van het Golf for Wishes plaats. Wij, de organisatie, zijn nog steeds sprakeloos van de vele hartverwarmende reacties die we mochten ontvangen. Deze fantastische dag stond geheel in het teken van stichting Make-A-Wish. Oud-wenskind Emma was aanwezig om mee te spelen én om haar verhaal met ons te delen. Zij heeft een diepe indruk achtergelaten bij de deelnemers en dat heeft zich vertaald in een boven verwacht resultaat!

 

Ontvangst

De gasten werden ontvangen op het terras door meneer Alphons. Dit was ook het moment waarop Emma haar aangrijpende verhaal met ons deelde. Bijzonder was het om haar veerkracht en positiviteit te zien. Zij vertelde wat de wensdag voor haar en haar familie heeft betekend en maakte daarmee de impact van een wensvervulling duidelijk. Voor het gezin was het de afsluiting van een zware periode van behandelingen en operaties. Ze konden weer positief naar de toekomst kijken en ondanks het 60cm staal in haar been speelt Emma een fanatiek potje golf!

 

Championship Course

Het was druilerig en grijs bij aanvang van het toernooi. Dat weerhield de 52 deelnemers er niet van om enthousiast van start te gaan. De bosrijke 18-holes golfbaan van The Duke Club, met uitdagende waterpartijen en bunkers, is speelbaar voor de beginner en uitdagend voor de ervaren speler. Tussendoor werd er genoten van een culinaire lunch op het terras en in de baan. Aan het einde van de dag werd de Golden Ball gespeeld op de putting green. Deze bleek uitdagender dan in eerste instantie gedacht en dat leverde een spannende eindstrijd op. De Trackman werd ook erg gewaardeerd door de deelnemers.

 

Avondvullend programma   

Na het spelen werd er geborreld op het terras met de nostalgische deuntjes van DJ Blue Flamingo. Voorafgaand aan het diner maakte meneer Alphons de winnaars van het toernooi bekend. De absolute winnaars van de allereerste editie van Golf for Wishes zijn de deelnemers Hoessein Hadaoui, Steven Martina, Maiko van der Meer en Karel Lisman. Knappe prestatie heren!

 

Tijdens het diner onderhield DJ Blue Flamingo de gasten met live verzoeknummers aan tafel. Zijn prachtige stem paste helemaal bij de sfeervolle en relaxte setting in het restaurant van The Duke Club. Meneer Alfons en Emma maakten samen de prijzen bekend behorende bij de eerder verkochte loten. Geweldige prijzen werden vergeven! Er werd nog lang nageborreld en ter afsluiting heeft de directeur van Make-A-Wish de opbrengst bekend gemaakt. Ruim 25% meer werd er opgehaald dan van te voren door de organisatie ingeschat!   

  

Opbrengst...

Het fantastische bedrag dat we hebben opgehaald is maar liefst €20.972,-. Wij hadden niet durven hopen op dit resultaat maar de tomeloze inzet van alle betrokkenen heeft het mogelijk gemaakt. Het gehele bedrag komt ten goede aan stichting Make-A-Wish Nederland. Veel kinderen zien hiermee hun liefste wens in vervulling gaan!

 

Wij hebben erg genoten van de sport, het eten en drinken, muziek en entertainment en bovenal goed gezelschap! Deze ochtend mochten wij de eerste inschrijvingen voor de volgende editie ontvangen en groter kan het compliment voor ons niet zijn. Nogmaals willen wij onze dank uitspreken aan iedereen die heeft meegewerkt aan Golf for Wishes. 

BEDANKT! 

 

Carolyn Craanen

Els van der Have

Laura Bouman

Maaike Ligtvoet 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.