Veilingitems tijdens Golf for Wishes

Gepubliceerd op 15 september 2021 om 10:58

Tijdens Golf for Wishes worden een select aantal bijzondere en exclusieve items geveild die beschikbaar zijn gesteld door  sponsoren. Onze gastheer en ervaren veilingmeester Meneer Alphons stelt tijdens het diner de items voor aan de deelnemers. Door het kleine aantal items zal de veiling naar verwachting niet veel tijd in beslag nemen. Één van de items die we alvast bekend willen maken is 'a-private-yacht-for-a-day' van Wajer Yachts

 

"Geniet van een fantastische dag op een Wajer Yacht terwijl wij voor alles zorgen. Ga voor anker bij de idyllische stranden van Saint-Tropez of laat onze lokale crew je een kant van Ibiza zien waarvan je nooit wist dat het bestond. Toch iets minder ver van huis? Laat je verbazen hoe spectaculair en mooi Nederland vanaf het water kan zijn. Kortom, ga nu voor een charter in een Wajer 37/38 op locatie naar keuze; Amsterdam, St. Tropez of Ibiza (vlucht en verblijf niet inbegrepen). Max 6 personen."

 

De volledige opbrengst komt ten goede van Make-A-Wish Nederland. Alleen door mee te spelen op 18 oktober kun je meebieden op deze fantastische beleving, aangeboden door Wajer Yachts.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.