Huiskameroptreden van Andries Tunru?!

Gepubliceerd op 11 oktober 2021 om 13:01

Tijdens Golf for Wishes wordt er een heel gaaf item geveild! Andries Tunru komt bij de hoogste bieder thuis, of op kantoor, een optreden verzorgen. Perfect voor een bijzondere avond met vrienden of voor de bedrijfsborrel op vrijdagmiddag! Andries is cabaretier en improvisatie-acteur en timmert hard aan de weg. 

 

Andries Tunru studeerde aan de Koningstheateracademie Den Bosch, waar hij in 2015 afstudeerde. In 2016 won hij de publieksprijs op het Groninger Studenten Cabaret Festival en zowel de jury- als de publieksprijs op het Amsterdams Studenten Cabaret Festival. In 2017 won hij in de finale van cabaretfestival Cameretten de persoonlijkheidsprijs. Vanaf seizoen 2019-2020 tourt hij met zijn debuutvoorstelling “Vlees, vis, wal en schip”; in februari 2022 is de première van Andries’ tweede voorstelling “In Theorie”.

 

In 2020 deed Andries mee aan het winterseizoen van De Slimste Mens, waar hij als eerste deelnemer sinds dertien seizoenen zeven afleveringen op rij won. Hij werd uiteindelijk tweede, achter “Snollebollekes” Rob Kemps.

 

 

“Charisma, scherpte en goeie improvisatie…

Tunru staat op het podium als een ervaren rot.”

~Het Parool over Vlees, vis, wal en schip

 

 

“Een theatraal sterke performer met een spatzuivere timing”

~Recensie NRC Handelsblad over de finale van het Groninger Studenten Cabaret Festival (publieksprijs)

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.