Gebruik onderstaand formulier om in te schrijven voor Golf for Wishes. Deelnemers dienen minimaal in het bezit te zijn van Handicap 36. Het is toegestaan een team in te schrijven ook al zijn nog niet alle gegevens van elke deelnemer bekend. Voor een vlotte verwerking van je deelname vragen we je de ontbrekende gegevens zo snel mogelijk door te geven.

www.studiohygge.eu

Voor alle flights die vóór 1 december worden aangemeld geldt het speciale Early Birdie tarief van €2750,-Na inschrijving ontvang je binnen twee weken een betaalverzoek voor het inschrijfgeld. Dit dient uiterlijk binnen 14 dagen betaald te zijn. De inschrijving is definitief bij ontvangst van het volledige inschrijfgeld.

 

* Tijdens het Golf for Wishes toernooi worden de eventueel geldende corona maatregelen gehanteerd. Mocht het toernooi geen doorgang kunnen vinden door opgelegde maatregelen wordt de inschrijving automatisch verplaatst of het inschrijfgeld teruggestort. 

Geef hieronder de gegevens van de aanmelder (tevens speler 1) op. Geef het adres aan ons door waarop je een betaalverzoek wenst te ontvangen.

Geef hieronder, indien van toepassing, de gegevens van de medespelers op:

Overige opmerkingen: