Where precious moments are created

The Duke Club brengt afwisseling, uitdaging en succesbeleving samen in een schitterende 18-holes golfbaan. Speelbaar voor de beginner, uitdagend voor de prestatieve topamateur. Eén ding staat vast: elke golfer verlaat de green van de laatste hole met hetzelfde positieve gevoel als waarmee hij of zij afsloeg op de tee van hole 1. Zo benut de corporate golfer de kansen die er liggen bij The Duke Club, zowel in als buiten de baan.

Een complete avond uit

Het culinaire hart van The Duke Club is bekroond met twee bestekjes in de Michelingids en dertien punten in de GaultMillau-gids. Eervolle vermeldingen die de creativiteit en het serviceniveau van chef de cuisine Remco Henkes en zijn brigade van dertien koks weerspiegelen. De belofte: The Duke Club biedt een complete culinaire avond uit.

Een nieuwe dimensie van luxe

Als high-end businessclub met een unieke kijk op hospitality weet The Duke Club wat de zakelijke behoeftes zijn van de members. Om een waardevolle bijdrage te kunnen blijven leveren aan hun business, zijn daar de Suites: een twintigtal smaakvol ingerichte suites die van alle gemakken zijn voorzien. Inclusief 24/7 butlerservice. Een overnachting in de luxueuze suites van The Duke Club vervolmaakt het totaalpakket van elke business meeting en elk event.

 

Adres: Slotenseweg 11 5388 RC Nistelrode