Oracle x Make-A-Wish

Oracle helpt klanten al meer dan 44 jaar om ‘s werelds meest belangrijk data te managen. Oracle heeft meer dan 400,000 klanten wereldwijd en is daarmee een van de grootste techbedrijven ter wereld. Oracle’s complete cloudsuite met SaaS-applicaties biedt consistente processen en één centrale gegevensbron voor de belangrijkste bedrijfsfuncties, van Enterprise Resource Planning, Supply Chain Management en Human Capital Management tot advertising en customer experience (ACX). Oracle Cloud Infrastructure (OCI) is Oracle’s complete cloudinfrastructuurplatform voor elke workload. OCI heeft alle services die klanten nodig hebben voor het migreren, bouwen en uitvoeren van hun IT, van bestaande workloads op ondernemingsniveau tot nieuwe cloud-native applicaties en dataplatforms.

Lees meer »

Bied mee op een shirt van het Nederlands elftal!

Namens de KNVB mogen we tijdens Golf for Wishes twee hele speciale items veilen. Namelijk, een shirt van @onsoranje, gedragen en gesigneerd tijdens het laatste WK! Ook van de @oranjeleeuwinnen zal een shirt worden geveild voor het goede doel. Voor de échte Oranjefans een unieke kans! Bij de vorige editie van Golf for Wishes hebben we gezien dat voetbalshirts een mooi bedrag opleveren. De opbrengst komt ten goede van @makeawishnl.Welke rugnummers geveild gaan worden houden we nog even als verrassing...Wil je meebieden op deze en andere fantastische items? Schrijf je dan nu in voor Golf for Wishes op 3 april. Nog maar een aantal plaatsen beschikbaar.Foto’s : KNVB Media#knvb #nederlandselftal #onsoranje #oranjefans #oranjeleeuwinnen #wk2022 #wk2022qatar #veiling #veilingitem #golfinnederland #golfforwishes #makeawish #makeawishfoundation #makeawishnl

Lees meer »

Veiling items met Darius van Driel!

Dat Darius van Driel, de nummer 2 golfer van Nederland, over veel talent beschikt, is al lang geen geheim meer. Met scores van 68, 70, 63 en 64 won Darius in 2019 in Genève de Rolex Trophy. Daarnaast behaalde hij ook een verrassende tweede plaats op het hoogste niveau in de European Tour in België.

Lees meer »

10.000 wensen!

Nog even en we naderen de 10.000 wensvervullingen. TIENDUIZEND. De afgelopen dertig jaar hebben we 10.000 ernstig zieke kinderen weer wat veerkracht kunnen geven. Door naar ze te luisteren en te ontdekken wat echt hun diepste wens is.

Lees meer »