In één woord: topdag!

Gisteren vond op The Duke Club in Nistelrode de tweede editie van Golf for Wishes plaats. Wij zijn moe maar vooral trots en voldaan na een fantastische dag met blije deelnemers en een grandioze opbrengst. Deze dag stond geheel in het teken van Make-A-Wish. Wenskind Reinoud was aanwezig en heeft een, niet op voorhand geplande, tweede wensvervulling beleefd! Lisanne Spaander (oud-wenskind) droeg haar zelfgeschreven nummer Vechtersbaas aan Reinoud op en dat kwam binnen.

Lees meer »

Huiskameroptreden van Andries Tunru?!

Tijdens Golf for Wishes wordt er een heel gaaf item geveild! Andries Tunru komt bij de hoogste bieder thuis, of op kantoor, een optreden verzorgen. Perfect voor een bijzondere avond met vrienden of voor de bedrijfsborrel op vrijdagmiddag! Andries is cabaretier en improvisatie-acteur en timmert hard aan de weg. 

Lees meer »

Veilingitems tijdens Golf for Wishes

Tijdens Golf for Wishes worden een select aantal bijzondere en exclusieve items geveild die beschikbaar zijn gesteld door  sponsoren. Onze gastheer en ervaren veilingmeester Meneer Alphons stelt tijdens het diner de items voor aan de deelnemers. Door het kleine aantal items zal de veiling naar verwachting niet veel tijd in beslag nemen. Één van de items die we alvast bekend willen maken is 'a-private-yacht-for-a-day' van Wajer Yachts.    "Geniet van een fantastische dag op een Wajer Yacht terwijl wij voor alles zorgen. Ga voor anker bij de idyllische stranden van Saint-Tropez of laat onze lokale crew je een kant van Ibiza zien waarvan je nooit wist dat het bestond. Toch iets minder ver van huis? Laat je verbazen hoe spectaculair en mooi Nederland vanaf het water kan zijn. Kortom, ga nu voor een charter in een Wajer 37/38 op locatie naar keuze; Amsterdam, St. Tropez of Ibiza (vlucht en verblijf niet inbegrepen). Max 6 personen."

Lees meer »

Wenshalen met Steven

Alle kinderen hebben wensen. Soms klein, vaak groot. Voor kinderen die te maken krijgen met levensbedreigende ziektes is het uitkomen van zo’n wens een groot cadeau. Wenshaler Steven weet er alles van: al elf jaar lang komt hij bij gezinnen over de vloer om wensen op te halen.

Lees meer »

Pia Douwes over Make-A-Wish

Misschien wel de bekendste musicalster van Europa is trotse ambassadeur van Make-A-Wish Nederland. Samen met een aantal anderen, waaronder Wendy van Dijk, Ruben Nicolai en Sjoerd van Ramshorst zet zij zich in om de bekendheid van deze fantastische stichting te vergroten. Het volgende zegt zij daarover:

Lees meer »