10.000 wensen!

Nog even en we naderen de 10.000 wensvervullingen. TIENDUIZEND. De afgelopen dertig jaar hebben we 10.000 ernstig zieke kinderen weer wat veerkracht kunnen geven. Door naar ze te luisteren en te ontdekken wat echt hun diepste wens is.

Lees meer »

Nieuwe datum bekend gemaakt!

Het is een tijdje stil geweest rondom Golf for Wishes. Achter de schermen hebben we zeker niet stilgezeten en daardoor kunnen we éindelijk de datum delen die is vastgesteld voor de derde editie. Deze keer is niet gekozen voor het najaar maar gaan we eens bekijken hoe de banen van The Duke Club er in het voorjaar bij liggen!

Lees meer »

In één woord: topdag!

Gisteren vond op The Duke Club in Nistelrode de tweede editie van Golf for Wishes plaats. Wij zijn moe maar vooral trots en voldaan na een fantastische dag met blije deelnemers en een grandioze opbrengst. Deze dag stond geheel in het teken van Make-A-Wish. Wenskind Reinoud was aanwezig en heeft een, niet op voorhand geplande, tweede wensvervulling beleefd! Lisanne Spaander (oud-wenskind) droeg haar zelfgeschreven nummer Vechtersbaas aan Reinoud op en dat kwam binnen.

Lees meer »

Huiskameroptreden van Andries Tunru?!

Tijdens Golf for Wishes wordt er een heel gaaf item geveild! Andries Tunru komt bij de hoogste bieder thuis, of op kantoor, een optreden verzorgen. Perfect voor een bijzondere avond met vrienden of voor de bedrijfsborrel op vrijdagmiddag! Andries is cabaretier en improvisatie-acteur en timmert hard aan de weg. 

Lees meer »